Shkarkoni Counter-Strike 1.6

Shkarkoni Counter-Strike 1.6

Duke kërkuar për një sit ku mund të shkarkoni një klient të mirë pune për Counter Strike 1.6, ju mund të kaloni shumë kohë. Në fund të fundit, çdo sit kushtuar temave CS 1.6 është plot me asamble të ndryshme që mund të shkëpusin nga loja e lojrave me lëkurat e bukura të armëve, modele të paqarta të lojtarëve, tinguj të pazakontë dhe risi të tjera.


Features

Asambleja jonë është versioni origjinal i lojës, është ideal pasi fillestarët fillojnë të luajnë fillestarë me një minimum online, dhe ata që e konsiderojnë veten profesionistë me një bandë orësh të simuluar dhe fragmente të mbushura. Në fakt, kjo asamble Counter-Strike 1.6 ka një numër avantazhesh në krahasim me ato të modifikuara dhe është e mirë sepse gjithçka në të është ekzekutuar në një stil klasik dhe instalohet si parazgjedhje:

  • Ndërtim i pastër me armë standarde;
  • Paketoni 100% bazuar në licencë (Steam);
  • Zgjidhni midis modeleve standarde dhe lojtarëve HD;
  • Bisedë shumë-gjuhëshe;
  • Sulm i ri GUI i kuq / i zi;
  • Konfigurim i qartë kristal;
  • Përputhshmëri e plotë me të gjitha anti-mashtrimet;
  • Optimizimi i performancës për ping dhe FPS të mirë;
  • Mbrojtje e plotë e klientit të lojës nga të gjitha dobësitë.
Shkarkim falas

Gameplay në CS 1.6

Counter-Strike 1.6 është një lojë emocionuese e xhirimit të ekipit (revole), e njohur për mbi 20 vjet, në të cilën zhvillohen përleshje të rregullta midis dy palëve: terroristë (banditë) dhe kundër-terroristë (polici). Ekipi i prerjeve është mbledhur nga përfaqësues të grupeve të ndryshme kriminale nga e gjithë bota. Ekipi i kombinuar i kundër-terroristëve është gjithashtu shumëkombësh dhe përfaqësohet nga luftëtarë nga forca të ndryshme speciale.

Luftimet në CS 1.6 zhvillohen në një lokacion specifik të quajtur hartë, ku, raundin pas raundit, për një kohë të caktuar, banditët dhe policia zbulojnë marrëdhëniet, cili prej tyre është më i miri. Përveç llogaritjes së fitoreve të ekipit, çdo lojtar mund të veçojë individualisht duke shënuar numrin maksimal të pikëve (duke vrarë kundërshtarët).

Counter-Strike 1.6, ndryshe nga progresi i saj, loja Half-Life, nuk ka një skenar të ndërtuar rreptësisht. Si rezultat, zhvilluesit arritën të lëshojnë një imitues shumë të përshtatshëm të një operacioni special, të kufizuar vetëm nga detyra e ekipit, i cili përcaktohet nga harta, ku ndodh "rrëmuja". Në fillim të çdo raundi, lojtarëve u jepet një sasi e parave të lojës (zakonisht 800 dollarë), për të cilat lojtarët duhet të blejnë një fuçi (nga një pistoletë në një pushkë të rëndë snajperi) dhe pajisje (nga një jelek i papërshkueshëm nga plumbi në një pajisje për pastrimin e pajisjeve eksplozive). Skuadra fituese në raund do të kreditohet me dollarë shtesë të lojës, dhe do të jetë e mundur të blini armë dhe pajisje më të shtrenjta dhe efektive mbi to.

Në CS 1.6, ju mund të fitoni raundin në disa mënyra: ose të vrisni të gjithë kundërshtarët, ose të përfundoni detyrën kryesore të kartës, e cila, nga rruga, përcaktohet nga vetë karta. Kartat më të njohura për momentin kanë detyra të tilla parësore: vendosjen dhe shpërthimin e një bombe (me parashtesën "de_") dhe tërheqjen e pengjeve (me parashtesën "cs_"). Në kartat e jashtme, terroristët përpiqen të depërtojnë në një objektiv strategjik në mënyrë që të vendosin një pajisje eksplozive atje dhe ta minojnë atë, por specialistët duhet të parandalojnë vendosjen e bombës ose të kenë kohë për ta neutralizuar atë. Nëse raundi ka mbaruar dhe terroristët janë akoma të gjallë, por bomba nuk është e instaluar, ose neutralizuar, atëherë fitorja i jepet ekipit antiterror. Në kartat cs_, njësia policore është e detyruar të gjejë të gjitha pengjet dhe t`i dërgojë ato në një vend të sigurt. Nëse raundi ka mbaruar dhe komandot janë akoma të gjalla, dhe pengjet nuk janë evakuuar, atëherë fitorja u shkon terroristëve.

Në mënyrë që të bie në dashuri me këtë lojë, thjesht shkarkoni Counter-Strike 1.6 nga faqja jonë e internetit në çdo mënyrë të përshtatshme për ju. Shtë në dispozicion për shkarkim me lidhje të drejtpërdrejtë ose përrua torrent. Mirësevini në ushtrinë e tifozëve CS 1.6!

Shkarkim falas