Преузмите Counter-Strike 1.6

Преузмите Counter-Strike 1.6

Тражите ли веб локацију на којој можете преузети добар радни клијент за Counter Strike 1.6, можете потрошити пуно времена. На крају крајева, било која локација посвећена CS 1.6 темама је препуна разних склопова који могу одвратити пажњу од гамеплаи-а прекрасним кожама оружја, неупадљивим моделима играча, необичним звуковима и другим иновацијама.


Карактеристике

Наша монтажа је оригинална верзија игре, идеална је чим почетници почну да играју почетнике са најмање интернета, а они који себе сматрају професионалцем са гомилом симулираних сати и препуним фрагмената. У ствари, овај Counter-Strike 1.6 склоп има бројне предности у односу на модификоване и добар је зато што је све у њему изведено у класичном стилу и инсталирано према заданим поставкама:

  • Очистите конструкцију стандардним оружјем;
  • Препакирајте 100% на основу лиценце (Стеам);
  • Изаберите између стандардних и ХД плејера;
  • Разговор на више језика;
  • Нови бројач ГУИ бројача црвени / црни;
  • Кристално чисти конфигурација;
  • Потпуна компатибилност са свим анти-цхеатс;
  • Оптимизација перформанси за добар пинг и ФПС;
  • Потпуна заштита клијента игре од свих рањивости.
Бесплатно преузимање

Гамеплаи у CS 1.6

Counter-Strike 1.6 је узбудљива тимска пуцачка игра (пуцач), популарна више од 20 година, у којој се редовно сукобљавају две стране: терористи (бандити) и контратерористи (полиција). Тим резница се окупља од представника разних криминалних група из целог света. Комбиновани тим противтерориста такође је мултинационални и представљају га ратници из разних специјалних снага.

Борбе у CS 1.6 одвијају се на одређеној локацији, која се зове карта, где разбојници и полиција, после круга током одређеног времена, откривају везу, који је од њих најбољи. Поред обрачуна тимских победа, сваки играч се може појединачно разликовати бодовањем максималног броја бодова (убијање противника).

Counter-Strike 1.6, за разлику од свог порекла, игра Халф-Лифе, нема строго изграђену причу. Као резултат тога, програмери су успели да пусте веома погодан симулатор специјалне операције, ограничен само тимским задатком, који је одређен мапом, где се догађа "неред". На почетку сваког круга играчима се даје одређени износ новца за игру (обично 800 УСД), за који играчи морају да купе барел (од пиштоља до тешке снајперске пушке) и опрему (од прслука од метака до уређаја за чишћење експлозивних уређаја). Побједничком тиму у рунди ће се приписати додатни долари за игру, а на њима ће бити могуће купити скупље и ефикасније оружје и опрему.

У CS 1.6 можете побиједити у кругу на више начина: или убити све противнике или довршити основни задатак картице, који успут одређује и сама картица. Тренутно најпопуларније картице имају тако примарне задатке: постављање и експлодирање бомбе (са префиксом „de_“) и повлачење талаца (са префиксом „cs_“). На де-мапама терористи покушавају да продру у стратешки циљ како би тамо поставили експлозивну направу и подријели је, али специјалци морају спречити постављање бомбе или имати времена да је неутралишу. Ако је рунда завршена и терористи су још живи, али бомба није постављена или неутрализована, онда се победа додељује антитерористичком тиму. На cs_ - картицама, полицијска јединица је дужна да пронађе све таоце и допреми их на сигурно. Ако је круг завршен и командоси су још живи, а таоци нису евакуисани, онда победа иде терористима.

Да бисте се заљубили у ову игру, само преузмите Counter-Strike 1.6 са наше веб странице на било који начин погодан за вас. Доступан је за преузимање директном везом или торентом. Добродошли у CS 1.6 навијачку армију!

Бесплатно преузимање